SİVAS / ULAŞ - Ulaş Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Projemizin son oyunu olan Scrabble oyununu oynayrak birbirinden güzel ve eğlenceli 4 tane zeka oyununu tanıma fırsatı bulup, oyunları öğrenmiş olduk.

Mrt

E Twinning proje ekibi olarak ekipçe tasarladığımız ve öğrencilerimizin çizimleri ile en büyük katkıyı sunduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili hazırladığımız afişimiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları ile ilgili hazırlanan bol heyecan içeren bilgi yarışması formatında oyunumuzu oynadık ve hoşça vakit geçirdik.

Mrt

E Twinning projemiz için tasarladığımız ve en fazla oyu alarak seçilen afiş ve logomuzu yap boz şeklinde oluşturduk. Öğrencilerimiz yap bozu tamamlamaya çalışarak oldukça keyifli zaman geçirdi.

Mrt

Projemizin 3. oyunu olan ve dikkat, strateji isteyen guess who oyunu ile öğrencilerimiz çok eğlendi.

Şbt

Bu ay ki etkinliğimiz takvim tasarımı.  Öğrencilerimiz Ocak ve Şubat aylarını mevsimine ve belirlenen oyuna uygun olarak tasarlayıp oluşturdu. Ortaya bu güzel etkinlik çıktı. Öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Şbt

İkinci oyunumuz look look oyunu ile hız, görsel hafıza, dikkat ile eğlenceli ve bol rekabetli oyunumuzu öğrenip bol bol oynadık.

Şbt

Projemizin ilk oyunu olan satranç oyunumuzu oynayarak öğrencilerimizle beraber hem öğrendik, hem de keyifli vakit geçirdik.

Şbt

E Twinning projemiz kapsamında harf etkinliği çalışmamızdan resimler. Öğrencilerimiz tasarladıkları resim ve şekillleri boyayarak güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Şbt

E Twinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte oluşturduğumuz afiş ve logolarımız ile ilgili çalışmalrımızdan kareler.

Şbt

Ulaş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Zeka oyunları üzerine başvurmuş olduğumuz e- Twinning projesine dahil olduk.